Izbira profesionalcev.

Dostava in plačilo

Vsaka pisalna miza je sestavljena iz dveh paketov, mizne plošče in podnožja. Podnožje je razstavljeno, posamezni deli podnožja so v kartonasto embalažo zapakirani v posebnem penastem ovoju, ki prepreči poškodbe in stikanje delov. Kartonska škatla, v katero je zapakirano podnožje, je velika približno 120x35x25cm. Mizna plošča je zapakirana v debeli kartonski embalaži, vogali in robovi pa so zavarovani s posebno trdo peno.

Zaprta embalaža podnožja pisalne mizePodnožje je razstavljeno in zapakirano v trdni kartonski škatli
Odprta embalaža podnožja pisalne mizeDeli podnožja so fiksirani s peno in se ne premikajo
Embalaža plošče pisalne mizePlošča je zapakirana v kartonski ovoj, v notranjosti so robovi zaščiteni s peno

Kako hitro odpošljemo naročilo?

Vse pisalne mize v ponudbi so na zalogi v našem lastnem skladišču v Sloveniji, zato je dostava zelo hitro. Naročila za vse pisalne mize, ki so na zalogi, praviloma odpošljemo v roku 3 delovnih dni.


Kako poteka dostava?

Dostava poteka preko dostavne službe GLS. Ko naročilo odpošljemo, od GLS na email prejmete datum dostave, pred dostavo pa vas kurir kontaktira tudi po telefonu.


Kakšni so stroški pošiljanja?

Stroški pošiljanja za vsa naročila pod 100€ znašajo 3€. Za vsa naročila višja od 100€ je dostava brezplačna.


Kaj pa če se pisalna miza med dostavo poškoduje?

Pisalne mize so težek in občutljiv izdelek, zato imamo v primeru, če bi se pisalna miza med dostavo poškodovala, pošiljko zavarovano. V primeru poškodbe, nam prosim na email napišite kratko sporočilo in priložite slike poškodbe. Mi vam nato pošljemo nov del, starega pa ob dostavi novega izročite kar kurirju.


Kakšne so možnosti plačila?

V spletni trgovini imamo dve možnosti plačila, po predračunu in po povzetju.

Po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu, boste v roku 24 ur od zaključka nakupa na e-mail prejeli predračun z navodili za plačilo. Naročilo nato odpošljemo takoj po prejetju plačila, na email pa boste od dostavne službe GLS prejeli email z točnim datumom dostave.

Po povzetju

Pri izbiri plačila po povzetju, bomo vaše naročilo odposlali takoj, na email pa boste od dostavne službe GLS prejeli obvestilo o datumu dostave. Plačate kar kurirju ob dostavi paketa, lahko z gotovino, ali kartico.

Pomoč pri nakupu