Kontakt Cenik Domov

Dvižne mize

Ročna pisalna miza BASIC

Od 159€ Brez DDV: 130€

Ročna pisalna mizaBASIC
Nosilnost: 80kg
Višina: 73cm ~ 123cm
Barva: bela/siva
Električna pisalna miza SMART

Od 259€ Brez DDV: 212€

Električna pisalna mizaSMART
Nosilnost: 80kg
Višina: 73cm ~ 123cm
Barva: bela/siva
Električna pisalna miza proSMART

Od 389€ Brez DDV: 319€

Električna pisalna mizaproSMART
Nosilnost: 120kg
Višina: 63cm ~ 123cm
Barva: bela/siva/črna
Električna pisalna miza proEXECUTIVE

Od 549€ Brez DDV: 450€

Električna pisalna mizaproEXECUTIVE
Nosilnost: 150kg
Višina: 63cm ~ 123cm
Barva: bela/siva/črna

Več o dvižnih mizah

Ergonomsko oblikovana pisarna

Ergonomsko oblikovane pisarne postajajo vedno večji trend v zadnjih letih, saj so raziskave pokazale, da prekomerno sedenje vpliva na razne zdravstvene probleme, kot so težave vratnega vretenca, debelost in bolezni srca. Namen ergonomsko urejenega pisarniškega okolja je oblikovati delovne postaje na način, da pripomorejo k izboljšanju zdravja zaposlenih in povečajo produktivnosti ter posledično zmanjšajo stroške odsotnosti z delovnih mest zaradi »poklicnih« bolezni.
Prikaz dela za dvižno mizo
Uporaba dvižne mize

Zakaj je ergonomska pisarna pomembna?

Z razvojem tehnologije je v sodobnem svetu večina delovnih mest postala manj fizično aktivnih in zaposleni večino delovnega časa preživijo v sedečem položaju. Sodobni pisarniški uslužbenci večino časa preživijo v pisarni, tako pa so izpostavljeni večjemu tveganju za razvoj t. i. »poklicnih bolezni«, kot so zategnjen in boleč vrat, boleča ramena, otopelost nog ter druge težave povezane s pisarniškim delom. Našteto so posledice sedečega delovnega mesta, zato vedno več podjetih investira v ergonomsko oblikovana pisarniška okolja.

Kako lahko izboljšamo naše delovno okolje?

Ob vsem navedenem se zdi smiselno razmisliti o tem, kako lahko izboljšamo okolje, v katerem preživimo večino svojega časa. Najprej lahko poskrbimo za pravilno držo. Najbolj pomembno je, da tako v sedečem kot v stoječem položaju, ohranjamo ravno držo. Drugi korak je, da investiramo v kvaliteten ergonomsko oblikovan pisarniški stol. Tretji korak pa je nakup ergonomske pisalne mize, ki omogoča dviganje in spuščanje, in tako omogoča delo sede ali stoje.
Prednosti dela stoje za dvižno mizo