Magnetne table


Neomejena piši-briši kreativnost

Na magnetno folijo lahko pišete z vsemi vrstami in barvami navadnih kred. Tabla se lahko enostavno obriše z mokro krpo ali gobo. Opomba: krede in gobe niso priložene.

Uporaba kjerkoli, v pisarni ali doma, za vse starosti

Magnetne folija so idealne za uporabo doma kot tudi v pisarni. Ne glede na starost, folije navdihujejo kreativnost ali organiziranost ter služijo kot čudovita dekoracija.

Ekstra debelina za montažo na grobih stenah

Za razliko od podobnih folij, ki jih najdemo na tržišču, ima ta folija večplastno sestavo. Debelina znaša kar 0.65mm, kar praksi zelo poenostavi montažo folije na stene z neravninami in izboklinami. Pri tanjših folijah se skozi folijo pozna vsaka manjša nepravilnost na steni, pri debelejših folijah pa te nepravilnosti niso opazne. Poleg tega pri montaži debelejših folij nastane manj zračnih mehurčkov.

Magnetna sredica iz kovine

Naša magnetna folija s kovinsko sredico je privlačna za magnete in omogoča uporabo z različnimi vrstami magnetkov, primernih za kovinske table. Uporabite jo kot odlično podlago za zbiranje turističnih magnetkov, organizacijo pisarniških zapiskov ali kot igralno površino za otroške magnetke.

Samolepilno hrbtišče

Na hrbtišču je nalepljen dodatni sloj samolepilne folije, s katero lahko celotno folijo enostavno nalepite na katerokoli ravno površino. Lepilo je izredno močno in je namenjeno trajni montaži.

Tabla ali stenska obloga

Če se odločite za uporabo folije kot table, lahko dodate še okvir za slike, ki jo elegantno poudari in še lepše umesti v vaš prostor. Lahko pa več kosov folij združite v stensko oblogo, ki suluži kot dekoracija prostora.

Možnost rezanja

Folijo lahko sami odrežete na poljubno dimenzijo ali v poljubno obliko. Najbolj enostavno jo je odrezati s škarjami ali ostrim olfa nožem.

Na voljo različne dimenzije

Na voljo sta dve različni dimenziji folije: 60cm x 40cm in 100cm x 60cm. Dimenzijo lahko izberete pri dodajanju v košarico.

Pomoč pri nakupu